Krv i meso

Krv i meso - Cornwell, Patricia | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
12,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Krv i meso.pdf
ISBN
8135324190250

OPIS

Na svoj rođendan, dr. Kay Scarpetta treba krenuti na odmor u Miami sa svojim suprugom, psihologom FBI-a Bentonom Wesleyjem, kada je na zidu njihove kuće u Cambridgeu primijetila sedam novčića. Je li to dječja igra? Ako jest, zašto su svi novčići iz 1981. godine i toliko ulašteni da izgledaju kao da su upravo iskovani. Njezin mobitel zazvoni, a detektiv Pete Marino obavještava je o ubojstvu koje se dogodilo samo pet minuta od njezine kuće. Učitelj glazbe u srednjoj školi pogođen je šokantnom preciznošću dok je iznosio namirnice iz svojeg auta. Nitko nije ništa vidio ni čuo. Izgleda kao da je sam Bog to učinio.

13:13 Ipak, scenarist John Sullivan je stvorio strica Alberta Trottera, gospodin Merryfield ga je pretvorio u krv i meso, pa su svi promijenili mišljenje kada su vidjeli kako to sve genijalno izgleda. Boksački prvak, bankar...

godine plemić Arnolfini (F. Hilbeck) uz pomoć svoje vojske i nemilosrdnih plaćenika uspije zauzeti grad iz kojeg je svojedobno protjeran Izdavač: 24sata KnjigeOcjena: 4 /5 ★★★★Prevoditeljica: Mija Žužul KrunićJoš jedan u nizu napetih trilera u serijalu o doktorici Kay Scarpetti.

POVEZANE KNJIGE