Najjači si kad si svoj

Najjači si kad si svoj - Ercegović, Kristina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ercegović, Kristina
DIMENZIJA
10,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Najjači si kad si svoj.pdf
ISBN
8883112271287

OPIS

Svrha biznisa je rješavanje problema i dodavanje vrijednosti – izravna je Kristina Ercegović u svom novom poslovnom priručniku „Najjači si kad si svoj“. Neposredno, odlučno, praktično i duhovito, s puno emocija i primjera, Kristina Ercegović razbija mitove i floskule o poduzetništvu i na temelju svoga bogatog poduzetničkog i savjetodavnog iskustva nudi vodič za sve poduzetnike koji zastaju pitajući se kamo dalje u razvoju tvrtke. Kako biti sretan i ispunjen u vlastitom biznisu, kako doprinositi a ne dokazivati se, kako surađivati a ne natjecati se, kako svoje talente pretvoriti u proizvode i usluge? Iskusna poduzetnica i poslovna savjetnica nudi odgovore na sva pitanja povezujući razvoj tvrtke i osobni razvoj poduzetnika te upozorava kako za željene rezultate nije dovoljno samo raditi ono što volimo, već treba primijeniti određeno znanje, vještine i postupke. Poticajan, inspirativan, motivirajući priručnik „Najjači si kad si svoj“ pomaže poduzetniku – a i svakom kreativcu – da jasnije sagleda sebe i svoj posao te da u svojoj stvaralačkoj strasti kojom je započeo posao pronađe SMISAO i kroz svoj doprinos svijetu biznisa osjeti i vlastitu ispunjenost i uporište za nastavak. “Najjači si kad si svoj” namijenjen je poduzetnicima i menadžerima koji žele doprinositi društvu, ali i mladima, studentima ekonomije i kreativnim srednjoškolcima koji razmišljaju o svojim budućim zanimanjima.

Vaš e-mail. Povezani proizvodi. NAJJAČI SI KAD SI SVOJ - Ljudska strana biznisa (eBook) 39.00 kn PDV uključen Dodaj u košaricu; NAJJAČI SI KAD SI SVOJ - Ljudska strana biznisa (eBook) najjaci si kad si svoj.

Lozinka će se vam biti poslana e-poštom. Uvjeti korištenja portala Stilueta.net. Najjači si kad si svoj Kristina Ercegović Namenjeno svim preduzetnicima i menadžerima koji žele da poboljšaju društvo, ali i mladima - studentima i srednjoškolcima koji treba da odluče čime će se baviti u životu. Prijavite se na svoj račun.

POVEZANE KNJIGE