Nisu moje bebe

Nisu moje bebe - Golding, Melanie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Golding, Melanie
DIMENZIJA
12,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Nisu moje bebe.pdf
ISBN
2740295868217

OPIS

Svi tvrde da je Lauren Tarner iscrpljena, da joj je potreban odmor. I, u pravu su; uz novorođene blizance Morgana i Rileyja nikada nije bila umornija. Ali zna što je vidjela; te noći kada je rađala, u njezinoj je bolničkoj sobi nepoznata žena pokušala uzeti njezinu djecu i zamijeniti ih sa svojim… stvorenjima. Ipak, kada je policija pristigla, nije pronašla nikoga. Svi, od njezina doktora pa do supruga, smatraju da Lauren umišlja stvari. Nakon mjesec dana, jednog sunčanog jutra, Lauren je u parku nakratko izgubila blizance iz vida. No, kada su pronađeni, nešto je s njima bilo drukčije. Bebe su izgledale kao Morgan i Riley – svima osim Lauren. Dok su svi slavili njihov sretan pronalazak, Lauren je vrištala: „Ovo nisu moja djeca!“ Odlučna vratiti svoju pravu djecu, Lauren nezamislivo riskira. Ali, ako je u krivu oko onog što je vidjela… napravit će najveću pogrešku u svojem životu.

Htjela je zamijeniti njihove bebe. Htjela je uzeti Morgana i Rileyja i u zamjenu ostaviti vlastitu djecu. Nisu moje bebe - Svi tvrde da je Lauren Tarner iscrpljena, da joj je potreban odmor.

Danas, odrasli mladi ljudi ušli u 26. godinu života.

POVEZANE KNJIGE