Pesto & Chutney

Pesto & Chutney Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Pesto & Chutney.pdf
ISBN
7557446557186

OPIS

Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi! Pesto od ricotte i oraha s pireom od rajčice, pesto od rikule s peršinom ili pesto od dragušca s orašastim plodovima, ali i chutney od rabarbare s limunovom koricom, chutney od marelica s đumbirom ili chutney od vučjeg trna s medom: koju god kreaciju odaberete dok pripremate svoj chutney ili pesto, uz pomoć ove knjige vaše će djelo i jelo biti još slasnije i uzbudljivije, s okusom u kojemu suprotnosti stvaraju savršen spoj. Ovi aromatični umaci sjajno se sljubljuju sa salatama, juhama i tjesteninom, kao i pečenim ili pirjanim jelima te jelima s roštil

Inhalt: 80 Gramm (9,38 €* / 100 Gramm) 7,50 €* Marillen Chutney vegan. Inhalt: 220 Gramm (3,41 ... Add the remaining 1/2 cup of olive oil, the remaining fresh herbs and fennel root, cumin, coriander, salt and black pepper.

... Kürbis Pesto mit steirischem Kürbiskernöl.

POVEZANE KNJIGE