Angina pektoris i infarkt srca

Angina pektoris i infarkt srca - Turkulin, Krunoslav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Turkulin, Krunoslav
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Angina pektoris i infarkt srca.pdf
ISBN
6690024393296

OPIS

Obično se javlja u srednjem i starijem životnom dobu, ali zbog današnjeg načina života, sve više mlađe populacije oboljeva. Posvećujemo joj pažnju zato što ako se ne dijagnostikuje na vreme i ne počne se sa lečenjem, može da dovede do infarkta srca.

status anginosus ) Nestabilna angina pektoris, infarkt miokarda bez elevacije ST segmenta, infarkt miokarda sa elevacijom ST segmenta i iznenadna (nagla) srčana smrt predstavljaju akutne, nestabilne oblike ishemijske bolesti srca pod zajedničkim nazivom ... Kako se slažu angina pektoris i srčani udar sa tjelovježbom? Ona će poboljšati vaš funkcijski kapacitet, te dovesti do bolje opskrbljenosti srčanog mišića krvlju. Brža šetnja je idealna aktivnost koju možete svakodnevno provoditi, i u kraćim intervalima ako ste zauzeti i nemate vremena za dulje periode vježbanja. Angina pektoris: Infarkt miokarda: Bol u grudima obično se dešava pri naporu i traje oko 10 minuta, ali ne duže od 30 minuta.

POVEZANE KNJIGE