Hrvatski jezični suvenir – mađarski

Hrvatski jezični suvenir – mađarski - Zorić, Verica | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zorić, Verica
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski jezični suvenir – mađarski.pdf
ISBN
4745316758326

OPIS

Dvojezični rječnik fraza i izraza. Hrvatski jezični suvenir sadrži 2000 riječi, gramatiku hrvatskog jezika, izgovor hrvatskih riječi prilagođen stranim govornicima te korisne primjere koji se temelje na svakodnevnom govoru. Hrvatski jezični suvenir sadrži ključne riječi i fraze za razne situacije, kao i bilješke iz kulture da bolje upoznate Hrvatsku

Eko i gastro proizvodi Obzirom na raznolikosti hrvatskih regija Dalmacije, Istre, Like, Gorskog kotara, Slavonije, Podravine i Baranje, eko proizvodi uključuju veliki broj različitih začina i zalogaja koji su jedinstveni za ova područja. Mađarski kao neindoeuropski jezik, pripadnik ugrofinske jezične porodice, prilično se razlikuje od našeg jezika, a i ostalih nama poznatijih jezika. Kratak pregled mađarske gramatike, popis najvažnijih fraza i izraza s izgovorom učinit će Vaš boravak u Mađarskoj ugodnijim - bilo da ste posjetili prijestolnicu Budimpeštu bilo da se ... OPATIJA Ljubav ide kroz želudac, a sjećanja na doživljaje provedene u Opatiji - gotovo da idu nekim istim, ili barem sličnim putem.

Katičić) Hrvatski - osporavani jezik (dr. sc.

POVEZANE KNJIGE