Lutkica

Lutkica - Cody, Diablo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cody, Diablo
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Lutkica.pdf
ISBN
1163910612760

OPIS

Oduvijek pristojna i poštena katolička cura, Diablo Cody u 24. godini ugodno živi u Minneapolisu: stabilan uredski posao, sjajan momak, rokerski život… ali to za nju jednostavno nije dovoljno pa se prijavljuje na amatersku striptiz večer u sumnjivom klubu “Skyway Longue”. Polugola na pozornici, ispred koje raspojasana raja guta svaki njezin pokret, ona osjeća uzbuđenje kao nikad u životu. Ubrzo postaje ovisnica o svom novom hobiju i sve više tone u čaroban i zastrašujući svijet seksualne industrije. Nova karijera je vodi u goleme seks palače, egzotične klubove i peep showe. Ta iskustva, sabrana u knjizi “Lutkica”, nude voajerski pogled na divlji život u kojem je moguće zamamno hodati u vrtoglavo visokim petama, jednom zauvijek savladati umjetnost plesa na štangi i, naravno, prodavati plesove u krilu. Knjiga “Lutkica” je dojmljiva i beskrajno duhovita priča o djevojci iz susjedstva koja se odvažila otisnuti u mutne vode svijeta zabave i erotike.

Surprise lutkice osvojile su djevojčice diljem svijeta svojim dizajnom, modnim detaljima, ali i mogućnostima igre koje pružaju! Moderan izgled, različite odjevne kombinacije s modnim dodacima i specifične frizure, samo su neki od detalja koji ove lutkice iznenađenja čine posebnima! Kreativka Martina Gulin prva se u Hrvatskoj počela baviti oslikavanjem lutkica . Karmen Bosnić .

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Prikažite profile ljudi s imenom Malla Lutkica. Pridružite se Facebooku, povežite se s Malla Lutkica i ostalima koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE