Ne patim više zbog ljubavi

Ne patim više zbog ljubavi - Etxebarria, Lucia | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Etxebarria, Lucia
DIMENZIJA
11,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne patim više zbog ljubavi.pdf
ISBN
1890325950182

OPIS

Lucia Etxebarria pomiješala je psihoanalizu, psihologiju, filozofiju, sociologiju, književnost, postfeminističku kritiku, autobiografski diskurs s ovećom dozom humora kako bi poduzela osobnu i književnu ekspediciju u područje ljubavnih jada, što je naposlijetku rezultiralo knjigom za žene i muškarce, za lezbijke, homiće i heteroseksualce, za mlade i ne tako mlade… za sve one kojima je dosta patnje i jalovih jadikovki. U njoj nam pripovijeda kako je prestala patiti zbog ljubavi i kako i ti to možeš. Jer ti to zaslužuješ. Knjiga koja će riješiti tvoje sentimentalne probleme… Barem djelomično.

... Tvrdi kako bivša Rachel iz serije 'Prijatelji' ovo čini jer je odlučna da joj uspije „treća sreća" u ljubavi nakon dva propala braka, prvog s Bradom i drugog s glumcem, 49-godišnjim Justinom ... LJUBAVNI HOROSKOP za 08 januar: Ovan PATI zbog LJUBAVI,a neko ce SILNO POGRESITI ako se vrati BIVSOJ LJUBAVI! Mene je ucilo vreme da patim prastam i molim Today at 10:30 PM rak: zbog ljubavi i kroz vatru i kroz trnje i glavom kroz zid! na sve je spreman da usreci voljenu osobu! Ali eto, luda vremena, pa možemo biti i mi, kaže Šoše i dodaje da je singl "Bezdan" njegova dosadašnja najinterancionalnija saradnja.

ali ne želim si opet dozvoliti to da patim zbog njega...makar znam da sam još zaljubljena u njega i da se vidim u braku samo s njim, za ... Da ostanu zajedno, bili su primorani odseliti se u Ameriku. Par je spakirao kofere i otišao u nepoznato.

POVEZANE KNJIGE