Bijela lavica

Bijela lavica - Mankell, Henning | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
12,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijela lavica.pdf
ISBN
7859145272683

OPIS

Roman Bijela lavica treći je slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri. Sve je počelo nestankom jedne švedske posrednice za nekretnine. Mnoge pojedinosti ubrzo počinju ukazivati na paklenu zavjeru međunarodnih razmjera. Wallander slaže cjelovitu sliku i shvaća da više nije riječ o dobrobiti jedne osobe, nego o sudbini stotina tisuća ljudi… “Odjednom je shvatila da mora otići. Nepomičan muškarac ledena pogleda ulijevao joj je strah. Htjela je potrčati, ali čovjek je odjednom oživio. Izvadio je nešto iz džepa na jakni. Prekasno je vidjela da je to pištolj.” Ono što je započelo s nestankom mlade žene, ubrzo će dovesti inspektora Wallandera na trag južnoafričkoj tajnoj organizaciji… Roman Bijela lavica prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića.

Šifra: 9049 Kategorija: Književnost / Kriminalistički / triler Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Lavica Bijela · Regina 2018 ℗ 2018 Hayat Production Released on: 2018-12-26 Producer: Drew Thomas Producer: St... Bijela lavica je djelo autora Henning Mankell, nakladnika Mozaik knjiga. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. „Bijela lavica" je pronađeno 1 rezultata.

NE PROPUSTITE ČLANKE PRATITE FEMINU . U svom trećem slučaju inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri.

POVEZANE KNJIGE