Biseri Jadrana – Dubrovnik engl.

Biseri Jadrana – Dubrovnik engl. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Biseri Jadrana – Dubrovnik engl..pdf
ISBN
5600604350292

OPIS

Na više od dvije stotine stranica nižu se bogato ilustrirani članci niza autora, koji Grad sagledavaju iz različitih aspekata: povijest, književnost, kazalište, umjetnost, arhitektura, geografija, kultura življenja – nekada i danas, ratna razaranja, gastronomija… Na posljednjim je stranicama objavljen urednički izbor “nezaobilaznoga” u dubrovačkome kraju kroz rubirke: Svečanosti, stanovnici, klima, Kulturna baština i tradicija, Topografija, Sveučilište i instituti, Sport i Turizam. Na kraju je objavljen dubrovački ljetopis te karta Starog grada i suvremenog Dubrovnika.

Quick View. Oprema krstaša. Dubrovnik, biser Jadrana i vjerovatno najbolje što hrvatsko primorje ima: Lijepo jest, ali je samo za one s dubokim džepom .

Grad Dubrovnik pokrenuo je izmjene i dopune svojih temeljnih prostornih planova. U ponedjeljak su na Gradskom vijeću usvojene odluke o izmjenama i dopunama odluka o izradi Izmjena i dopuna ... Zločinačka jugo-vojska ("JNA") ojačana rezervistima, "specijalcima" MUP-a, dobrovoljcima i četnicima iz Crne Gore i istočne Hercegovine, započela je 1.

POVEZANE KNJIGE