Cic i svila

Cic i svila - Matanović, Julijana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
3,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Cic i svila.pdf
ISBN
1120018289060

OPIS

Knjižica Cic i svila donosi autorski izbor priča iz cijelog opusa Julijane Matanović, od Zašto sam vam lagala, Bilješke o piscu, Laura nije samo anegdota, Kao da smo otac i kći do Knjige od žena, muškaraca, gradova i rastanaka. “Oduvijek sam više voljela cic nego svilu. Moj je bivši suprug, otkidajući s Bossovih kolekcija knjižice s uputama za održavanje i podacima vezanih uz sastav sirovine, običavao govoriti da meni najbolje pristaju stvari s rasprodaje. Na njegov sam se komentar, za koji ni danas ne znam je li bio sasvim ozbiljan ili podvučen specifičnim humorom našega grada, redovito samo smiješila…”

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Hrvatska književnost: Naslov knjige Cic i svila nastao je prema istoimenoj reprezentativnoj priči, uz koju autorica daje svoj izbor od devetnaest naslova, među kojima i dvije nove pripovijetke Gore i gore i Pokora.

Josipa Reihl-Kira 20 31000 Osijek +385 31 530 057 Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Zbirke priča '''Cic i svila" Julijane Matanović i ''Mala torba, velika sloboda'' Sanje Pilić bit će predstavljene u knjižnici Bogdana Ogrizovića Nažalost, ne možemo prikazati sadržaj koji ste tražili ili sadržaj ne postoji.

POVEZANE KNJIGE