Dječji vrtić: Brojevi i količine

Dječji vrtić: Brojevi i količine Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječji vrtić: Brojevi i količine.pdf
ISBN
4004872926338

OPIS

Dječji vrtić zanimljiva je, posebno osmišljena vježbenica za djecu vrtićke dobi, koja spaja igru i učenje. Vježbe su osmišljene prema pedagoškim načelima i osim što su zabavne, razvijaju razumijevanje matematičkih pojmova, logično razmišljanje i motoriku. Za svaki riješen zadatak, dijete će dobiti naljepnicu s leptirom…

ograničenja brzine), cijene u trgovinama i sl. Predmatematičke vještine možemo poticati već od najranije dobi. Matematika u predškolskoj dobi: imenovanje brojeva, prebrojavanje količine predmeta, pridruživanje količine predmeta i simbola broja, zbrajanjee i oduzimanje.

Vježbe su osmišljene prema pedagoškim načelima i osim što su zabavne, razvijaju razumije... 49 stranica Meki. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Ova igra služi za učenje brojeva i razumijevanje broja i količine koju broj predstavlja, ali ujedno djeca bolje razumiju koji su parni, a koji neparni brojevi.

POVEZANE KNJIGE