Four m.u.

Four m.u. - Roth, Veronica | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roth, Veronica
DIMENZIJA
5,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Four m.u..pdf
ISBN
3278816114435

OPIS

Dodatak svjetski uspješnoj trilogiji Različita, ispričanoj iz perspektive popularnog Tobiasa. Četiri priče uključene u ovu knjigu, Transfer, Inicirani, Sin i Izdajnik, plus tri dodatne ekskluzivne priče, pružaju čitatelju uzbudljiv pogled na Tobiasov svijet i prošlost i postavljaju temelje za epsku sagu Različita.Kako je moguće istu priču proživjeti dvaput, ali iz različite perspektive?Dvije godine prije nego je Tris odabrala svoju frakciju, to isto morao je učiniti i Tobias. Nakon odabiraNeustrašivih, dobio je novo ime i priliku da pobijedi strah s kojim se suočava od djetinjstva. No, inicijacija je tek početak. Tobias se mora dokazati u hijerarhijskom poretku, ali i prihvatiti činjenicu da će njegove odluke utjecati na buduće ispitanike, dok istovremeno otkriva tajne koje mogu ugroziti njegovu budućnost. O autorici Veronica Roth rođena je u New Yorku i završila je studij kreativnog pisanja na Sveučilištu Northwestern. Autorica je nekoliko kratkih priča, ali je ipak najpoznatija po trilogiji Različita. Prvi dio trilogije objavljen je 2011. godine i dospio je na Timesovu listu bestselera. Jednako uspješna bila su i druga dva nastavka, kao i film snimljen prema prvoj knjizi. Uz trilogiju, autorica je i zbirke četiri priče Four: Priče o Različitima, kao i nekoliko kratkih priča. Dobitnica je nagrade Goodreads Choice Awards za 2011. godinu, Best Young Adult Fantasy & Science Fiction Awardi nagrade za najboljeg autora za 2012. godinu.

The basic feature is to unscramble words from a bunch of letters. Which is quite easy to perform.

r a z _ 4 K ] 4 { Ê 3 K % = - & m u z T u e 5 Ï A ª * ó 5 _ 4 u s ú ¼ PP _ 4 k z 4 a ú PP -,6 Æ The 27-year-old McCarthy continued to do good things since his arrival from Australia, winning four times on the Friday night (Jan. 8) card at The Meadowlands.

POVEZANE KNJIGE