Obećanje

Obećanje - Whitwell, Mark | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Whitwell, Mark
DIMENZIJA
10,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Obećanje.pdf
ISBN
8091775564831

OPIS

Uz malu pomoć knjige OBEĆANJE promijenite svoj život u samo sedam minuta na dan. Blagotvorna poruka za teška vremena. Obećanje je jednostavno, a ipak vrlo duboko rješenje uzroka cjelokupnog ljudskog nezadovoljstva: nedostatka prisnosti, osobito spolne prisnosti. Čak i usred obilja tehnikâ za takozvano prosvjetljenje – od meditacije i vizualizacije do intenzivnih molitvenih povlačenja ili opsesivnih režima vježbanja – potreba za prisnošću ostala je nezadovoljena. Praksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana Vaše sedmominutno čudo – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo. Priznati učitelj Mark Whitwell, koji je cijeli svoj život proveo istražujući tajne života s velikim učiteljima, spoznao je srž njihovih shvaćanja pa je osmislio jednostavan način na koji čitatelji to mogu steći sami za sebe.

Pravilno je pisati obećati, ali i obećan, obećano, obećavši, obećanje, obećanica, obećanik, obećavati, obećavaju..Read more Uz malu pomoć knjige OBEĆANJE promijenite svoj život u samo sedam minuta na dan. Blagotvorna poruka za teška vremena.

Za režiju je zadužen Alba Akaydin dok scenar... Kako je pravilno pisati: obećati ili obečati? Glagol je nastao prema praslavenskom obvětati, a označava radnju pružanja nade komu riječima ili uvjerenjem da će se što dogoditi. Pravilno je pisati obećati, ali i obećan, obećano, obećavši, obećanje, obećanica, obećanik, obećavati, obećavaju..Read more Uz malu pomoć knjige OBEĆANJE promijenite svoj život u samo sedam minuta na dan.

POVEZANE KNJIGE