Žena prije mene

Žena prije mene - Dugdall, Ruth | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dugdall, Ruth
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena prije mene.pdf
ISBN
5701608267522

OPIS

Emma Hatcher ima sve: ljepotu, supruga koji je voli i zdravog sina. Ali to će imati samo dok joj se ne dogodi užasna tragedija za koju će biti osumnjičena jedna druga žena, žena koja nema ništa: ni ljepotu, ni supruga, žena koja je nedavno izgubila i tek rođeno dijete. Ta žena zove se Rose i zbog zločina koji nikad nije priznala morat će provesti pet godina iza rešetaka. Rose dijeli samo nekoliko tjedana od slobode, a službenica Cate, zadužena za njezinu uvjetnu kaznu, mora odlučiti je li se Rose pokajala za djetetovu smrt ili bi, ipak, u slučaju otpusta mogla predstavljati prijetnju društvu. Cate je uvučena u slučaj i počinje sumnjati u vlastitu prosudbu. Gdje je granica između ljubavi i opsesije, je li pravda uopće dostižna i, ako je to moguće, kojim sredstvima? Roman Ruth Dugdall Žena prije mene postao je odmah po svom objavljivanju veliki hit. Oduševljeno ga je prihvatila i publika i kritika, a ubrzo je osvojio i dvije ugledne nagrade koje se dodjeljuju najboljim kriminalističkim ostvarenjima: nagradu Luke Bitmead i nagradu Udruženja pisaca kriminalističkih romana za najbolji prvi roman.

Žena koja se ne boji izazova, ne strahuje od poraza i uvijek će, ako i zapadne u poteškoće, naći izlaz. Naučila sam o strahu, jedinstvu, nepravdi, gubitku, nadi i ljudskoj otpornosti. Slikanje je bijeg i vodi me izvan ova četiri zida i transportira me na neko drugo mjesto.

Taj zahtjev doima se neobičnim, čak i prijetećim - a u slučaju dviju žena koje će ispuniti taj zahtjev, posljedice će biti razorne… Nakon osobne tragedije, Jane je igrom slučaja došla do životne ... Žena koju je volio prije mene 61.7K Reads 4.2K Votes 20 Part Story. By GabrijelaK Completed.

POVEZANE KNJIGE