Četvrti krug

Četvrti krug - Buljan, Mirjana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buljan, Mirjana
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Četvrti krug.pdf
ISBN
6975609657257

OPIS

Roman Četvrti krug Mirjane Buljan zrcali složenu sliku društva u stalnoj tranziciji, koja osim širih društvenih okvira, zahvaća i običnu ljudsku svakodnevicu. Kritički pišući o društvu, autorica progovara o ravnodušnosti zajednice prema ugroženim pojedincima koji vape za pomoći i o nametljivim pojedincima koji opstaju. U romanu svjedočimo o psihološkoj drami čovjeka ovisna o uspjehu, lažima i društvenim pogodnostima. Veze, interesi i različite vrste pogodovanja isprepleteni su u paralelnom svijetu koji sa svojim zakonima, pravilima igre i dvostrukim mjerilima često nije u skladu s postojećim građanskim shvaćanjem poštenja. Nenad, glavni lik, siromašni pripadnik radničke klase, željan boljitka, svijeta i njegova vrelog blještavila, pristaje na život u mračnim tunelima, zasnovan na moralno upitnim osnovama. Mirjana Buljan ovim je djelom zaokružila svoj prozni opus te je u književno naslijeđe ostavila zabilježen duh vremena nekoliko generacija.

Dojlom, a da dvojica arhineprijatelja, Šerlok Holms i profesor Džejms Morijarti, udruže snage kako bi Četvrti Krug konačno mogao da se... Četvrti krug: pariz - sombor. Related Videos.

Četvrti krug Crnogorske lige trčanja (finale). Četvrti krug Crnogorske lige trčanja (finale). Pregled oznake.

POVEZANE KNJIGE