Hotel na jezeru

Hotel na jezeru - Brookner, Anita | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brookner, Anita
DIMENZIJA
10,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Hotel na jezeru.pdf
ISBN
5250555496436

OPIS

Edith Hope, spisateljica solidno komercijalnih ljubavnih romana, odlučila je poslušati prijateljičin savjet – sklonit će se s očiju javnosti na neko vrijeme, ne bi li se iskupila za svoju pustolovinu, i vratit će se za mjesec dana, i to pametnija i dolično skrušena. Odlazi u hotel na jezeru. No, ondje upoznaje gospodina Nevillea, inteligentnog, lijepog, u društvenom smislu prikladnog, no posve bezdušnog muškarca.

Hotel „Jezero" se nalazi na jednom od najlepših mesta na Borskom jezeru, pozicioniran je na samoj obali odakle se pruža izuzetan pogled, a nakon rekonstrukcije ovaj hotel je postao jedan od najprestižnijih u ovom delu Srbije, koji, kao ceo kompleks, arhitekturom, modernim enterijerom i izvanrednom prirodom u okruženju očarava goste iz celog sveta. Bilo da dolazite na odmor ili poslovno, posebno dizajnirane sobe pružaju sve što je potrebno za odmor i relaksaciju. Pobrinuli smo se da spavate na najudobnijim antialergijskim madracima i posteljinama te da uživate u toplom tušu i uz veliki izbor TV kanala.

U hotelu upoznaje gospodina Nevillea, inteligentnog, lijepog, u društvenom smislu prikladnog, no posve bezdušnog muškarca, koji joj ubrzo ponudi brak. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Hotel na jezeru. Plaća 2900 eura? Najbolji restorani traže poslove uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva.

POVEZANE KNJIGE