Nevjerojatne boje života

Nevjerojatne boje života - Pan X.R.Emily | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pan X.R.Emily
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjerojatne boje života.pdf
ISBN
4929337763609

OPIS

Kad Leighina majka počini samoubojstvo, u oproštajnoj poruci su samo tri riječi – Želim da upamtite… Leigh ne razumije njezino značenje i najradije bi pomoć i utjehu potražila kod svog najboljeg prijatelja Axela – da ga barem nije poljubila tog dana, pa se time sve između njih zakompliciralo. Vođena tajanstvenom crvenom pticom, Leigh odluči otputovati na Tajvan kako bi prvi put upoznala svoju baku i djeda, te otkrila zbog čega ih je njezina majka odlučila napustiti. Leigh se povlači u magični svijet sjećanja – na mjesto gdje se sudaraju boje, krše pravila stvarnosti, a duhovi prošlosti ne miruju. Ona otkriva potresne tajne koje njezina obitelj čuva već generacijama. No Leigh je odlučna otkriti tajne svoje obitelji- kako bi pronašla utjehu, smisao i nove boje života…

Lutkarske predstave: Zbrkana priča listopad, 2019.g. Neuredni bubamarac travanj, 2019.g.

Pan : Nevjerojatne boje života Kad Leighina majka počini samoubojstvo, u oproštajnoj poruci su samo tri riječi - Želim da upamtite… Leigh ne razumije njezino značenje i najradije bi pomoć i utjehu potražila kod svog najboljeg prijatelja Axela - da ga barem nije poljubila tog dana, pa se time sve između njih zakompliciralo. Niti koje je boje. Dani polako završavaju i Leighina se potraga bliži kraju.

POVEZANE KNJIGE