O državi Božjoj 2 svezak

O državi Božjoj 2 svezak - Augustin, Aurelije | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Augustin, Aurelije
DIMENZIJA
11,55 MB
NAZIV DATOTEKE
O državi Božjoj 2 svezak.pdf
ISBN
4753259695588

OPIS

Tri sveska temeljnog djela sv. Augustina O državi Božjoj, koje je Kršćanska sadašnjost, u prijevodu Tomislava Ladana, počela objavljivati 1982., a završila 1996. godine, predstavljaju jedinstveni pothvat za hrvatsku vjeru i kulturu budući da se radi o prvome prijevodu toga kapitalnog djela na hrvatski jezik. Malo je, naime, koja knjiga zauzela takvo mjesto u povijesti naše civilizacije kao što je ovo djelo, a jedno od bitnih njegovih oznaka je da je ono u isti mah apologetsko i dogmatsko djelo koje se bavi trima temeljnim pitanjima: teologijom, filozofijom i politikom. O njemu su napisane stotine i stotine studija i radova te ono i dalje predstavlja referencijalnu točku za proučavanje triju navedenih disciplina. Knjige su opremljene odličnim uvodima ponajboljih teologa, filozofa, politologa i patrologa: Agostina Trape, Roberta Russela, Sergia Cotte, Domenica Gentilija i Tomislava Janka Šagi-Bunića.DRUGI SVEZAK

St. Augustine's masterpiece is an interpretation of history in t... II O DRŽAVI BOŽJOJ DE CIVITATE DEI Svezak prvi Aurelije Augustin Izdanje: Kršćanska sadašnjost 1995 Uvez: tvrdi plus II Aurelije Augustin O Državi Božjoj De civitate Dei svezak prvi 775 str Zagreb 1982 Aurelije Augustin: O državi Božjoj - De Civitate Dei I (svezak prvi) (R12) Dimenzije: 18,00 x 24,00 cm.

200,00 kn nije dostupno. PUBLIK PRAKTIKUM, Kršćanska sadašnjost, Zagreb.

POVEZANE KNJIGE