Dvokrilac

Dvokrilac - Bach, Richard | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bach, Richard
DIMENZIJA
4,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvokrilac.pdf
ISBN
5070630985644

OPIS

Otkrivanje sebe je poput letenja starim dvokrilcem od obale do obale: pred nama su oluje, ali kad jednom krenemo, prekasno je za povratak.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. dvòkrilac m DEFINICIJA avion koji ima po dva krila sa svake strane trupa; biplan ETIMOLOGIJA vidi dvokrilan Otkrivanje sebe je poput letenja starim dvokrilcem od obale do obale: pred nama su oluje, ali kad jednom krenemo, prekasno je za povratak. Krila su u to vrijeme (bilo dvokrilac ili jednokrilac) bila tanka, lagane konstrukcije, ojačana upornicama, čeličnim žicama ili kabelima. Krilo kod prvih dvokrilaca formiralo je snažni i relativno kruti okvir kao nosač strukture a dva krila su međusobno bila povezana upornicama i žičanim zategama. Dobrodošli na web stranicu Avon Hrvatska! Avon je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u direktnoj prodaji sredstava za njegu kože, tijela i kose, mirisa, make-upa i modnih dodataka. DVOKRILAC, aerodinamička konstruktivna celina(sl.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu DVOKRILAC. Dvokrilac Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE