Plaćena pratilja

Plaćena pratilja - Quick, Amanda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
10,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Plaćena pratilja.pdf
ISBN
1262102505692

OPIS

Grofu od St. Merryna treba žena. Njegove su namjere čisto praktične – jednostavno želi razumnu i prikladno ljupku osobu koja će u visokom društvu nekoliko tjedana glumiti njegovu zaručnicu. Želi se baviti važnijim stvarima, a lažna će zaručnica držati podalje one koje love muža, pa će se on moći posvetiti svojim planovima. Najjednostavnije rješenje je angažirati plaćenu pratilju. Na kraju krajeva, jadne žene koje moraju prihvatiti takvo zaposlenje zasigurno će biti zahvalne za svaku uslugu… Kad je upoznao gospođicu Elenoru Lodge, povjerovao je da je njegov problem riješen. Otrcana odjeća i podignuta kosa ne mogu prikriti njezino lijepo tijelo i vatru u zlatnim očima. Nesretne okolnosti u kojima se našla i tajni snovi o životu na pozornici – grofovu ponudu neosporno čine primamljivom….

U pravilu u kasnoj trudnoći dolazi do krvarenja na rodnicu. Catherine Marks provela je dvije godine kao plaćena pratilja sestara Hathaway. Ugodan je to posao, no ubrzo će se pojaviti i problem.

Cat će teško povjerovati u to da bi se iza njihovih stalnih svađa mogla skrivati zajednička privlačnost. Na prva tri mjesta se nalazi 'Da Vincijev kod' Dana Browna, druga najčitanija knjiga je isto tako vrlo popularno djelo Stephanie Meyer 'Pomrčina', a treća po broju posuđivanja je „ljubić" Amande Quick 'Plaćena pratilja - nabrojala je ravnateljica Anica Šabarić. Catherine Marks provela je dvije godine kao plaćena pratilja sestara Hathaway. Ugodan je to posao, no ubrzo će se pojaviti i problem.

POVEZANE KNJIGE