Velike avanture malog Orehovića

Velike avanture malog Orehovića - Došen, Ljiljana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Došen, Ljiljana
DIMENZIJA
5,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Velike avanture malog Orehovića.pdf
ISBN
2863728465419

OPIS

Roman za djecu Velike avanture malog Orehovića utemeljen je na priči iz usmene predaje primorsko-goranskog kraja koju je autorica dobila u nasljeđe od svoga djeda. Čitatelj prati Orehovića, dječaka malenog poput dlana, na njegovom putu prožetom avanturama u potrazi za tajnom odrastanja. U toj nimal…

MARC zapis - ID: 97095 ... »Velike avanture malog Orehovića« odrasle vraćaju, a djecu vode za ruku u svijet odrastanja, na riječke Podmurvice. Roman je utemeljen na priči iz usmene predaje primorsko-goranskog kraja koju je autorica dobila u naslijeđe od svojih djeda i bake, a kojima je i posvetila knjigu. Velike avanture malog Orehovića.

Kako je nastao roman o Orehoviću? Da bih odgovorila na to pitanje, trebam se vratiti u svoje najranije djetinjstvo i to u dom svojih nonića gdje sam često boravila. Nono mi je prije spavanja običavao pričati priče i tako je jednog ... Velike avanture malog Orehovića Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE