Kako je spašen mali Mate

Kako je spašen mali Mate - Branka Hollingsworth Nara | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Branka Hollingsworth Nara
DIMENZIJA
9,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako je spašen mali Mate.pdf
ISBN
4220442146829

OPIS

Ovaj put Zvonka je vrstu postrojila jučer, u najhladniji dan u cijeloj Europi. Snijeg, led i snježna vijavica zaprijetili su cijeloj zemaljskoj kugli, a televizija je javljala da je najteže na otoku usred Jadranskog mora, na koje, otkad se zna, nikada prije nije pao snijeg.

Nije željela da ga se ubije. BAVI SE I GLAZBOM Iako je u pjesmi govorio kako će biti pjevač, Minja Jovičić, poznatiji kao mali Mate, danas radi u centru za rehabilitaciju, a ponosni je otac kćeri Još sam pjevač, ali prvenstveno sam fizioterapeut, kaže nam Minja Jovičić. Pjevač poznatiji kao mali Mate iz pjesme ... Ništa se nije posilio, uvik je osta mali Marko.

Snijeg, led i snježna vijavica zaprijetili su cijeloj zemaljskoj kugli, a televizija je javljala da je najteže na otoku usred Jadranskog mora, na koje, otkad se zna, nikada prije nije pao snijeg. Istaknuo je kako pritisak nastaje zbog isticanja "veličine" kao bitne stavke kroz filmove, časopise i porno industriju. Na ovaj način želi omogućiti muškarcima da se prepuste i koncentriraju na razvijanje samog odnosa, bez da moraju razmišljati hoće li doći do "neugodnih iznenađenja i razočarenja" na kraju večeri. Ovaj put Zvonka je vrstu postrojila jučer, u najhladniji dan u cijeloj Europi.

POVEZANE KNJIGE