Kiparica

Kiparica - Walters,Minette | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walters,Minette
DIMENZIJA
3,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Kiparica.pdf
ISBN
3201510927259

OPIS

Kiparica je drugi roman Minette Walters, jedne od najpopularnijih i najprodavanijih britanskih autorica kriminalističkih romana. Ovaj mračni, napet i neobičan roman nagrađen je prestižnom Nagradom Edgar Allan Poe za najbolji kriminalistički roman. „Vidio sam fotografije… Bila je to klaonica, najužasniji prizor koji sam ikad vidio. Olive Martin opasna je žena. Savjetujem vam da budete krajnje oprezni.“ Osim ovih riječi, Rosalind Leigh nije imala nikakvu predodžbu o tome što je čeka unutar zatvorskih zidina. Bila je novinarka i znala je sve o slučaju. Znala je kako je Olive Martin prije pet godina raskomadala tijela svoje majke i mlađe sestre, da je priznala oba umorstva i zašto je zovu Kiparica. Olive izjavljuje da je kriva, ali Roz je uvjerena da nešto skriva – možda čak i svoju nedužnost. Ako Olive nije počinila ubojstva, koga onda štiti i zašto? Rozina odlučnost da otkrije istinu prerasta u pravu opsjednutost. A kada se zaljubi u Hala Hawksleya, policajca koji je uhitio Olive, njezina zbunjenost raste…

Gornji kat jedne od kuća u nizu, koje su prepoznatljivi urbanizam zadarskog predjela Novi Bokanjac, Zvonimira i Vilko počeli su uređivati prije pet godina. kreativna zona Ta divna keramika: Svojim unikatno izrađenim šalicama, lampama i nakitom osvojit će vas na prvu Grdinić, Neda, kiparica (1929) // Hrvatski biografski leksikon, sv. 5 / Macan, Trpimir (ur.).

Kantoci Stvarati nešto vlastitim rukama, ostvariti ono što sanjaš, raditi ono što voliš - i uspjeti, najveći je životni užitak. Čini se kako je danas sve više onih koji se okreću sebi, svojim talentima i ljubavima.

POVEZANE KNJIGE