Usplamtjeli

Usplamtjeli - Krentz, Jayne Ann | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krentz, Jayne Ann
DIMENZIJA
5,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Usplamtjeli.pdf
ISBN
6599025416153

OPIS

Prije više od tri stoljeća, Nicholas Winters nepovratno je izmijenio svoj genetski ustroj u opsesivnom natjecanju s alkemičarem i utemeljiteljem Ezoteričnog društva, Sylvesterom Jonesom. Obojica muškaraca željela su kontrolirati svoje paranormalne sposobnosti, a njihove odluke ostavile su trag na njihove nasljednike, nagrađujući neke moćima koje nisu mogli zamisliti ni u snovima, a neke proklinjući na život ispunjen ludilom i halucinacijama. Jack Winters, Nicholasov nasljednik, pati od noćnih mora i gubitaka pamćenja, a vjeruje da je to tek početak obiteljskog prokletstva Wintersa. Legenda kaže da mora pronaći Plamteću svjetiljku ili riskirati da se pretvori u čudovište. No, to ne može učiniti sam, potrebna mu je pomoć žene koja može čitati snosvjetlo svjetiljke… Jack je uvjeren da je privatna istražiteljica Chloe Harper žena koju traži. Njezin dar za pronalaženje predmeta i pristupanje energiji snova je ono što ih može spasiti, no iznenadna i moćna seksualna privlačnost prijeti da ih oboje preplavi. Opasnost ih okružuje, a Chloe ne treba dugo da pronače trag plamteće svjetiljke. I dok joj se ona i Jack približavaju, sirova snaga koja čuči u njoj prijeti da ih odnese u vrtlogu paranormalnih moći….

Jehovini svjedoci izdali su prijevod Novi svijet. 26 Jer ako namjerno griješimo nakon što smo dobro upoznali istinu,+ nema više nijedne druge žrtve za grijehe,+ 27 nego nam preostaje da sa strahom očekujemo sud i da čekamo usplamtjeli Božji gnjev koji će proždrijeti njegove protivnike.+ 28 Tko odbaci Mojsijev zakon, umire bez milosti na temelju iskaza dvaju ili triju svjedoka.+ 29 ... Poslanica Rimljanima 1:27 Knjiga O Kristu (CKK). a muškarci također nemaju naravne odnose sa ženama, već su usplamtjeli pohotom jedni za drugima.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista. (prvi dio "usplamtjeli" j.a.

POVEZANE KNJIGE