Planinarski koraci

Planinarski koraci - Margan, Damir | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Margan, Damir
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski koraci.pdf
ISBN
6846122786399

OPIS

Jedinstveni priručnik za sve koji se počinju baviti planinarstvom, no i odličan vodič za sve koji se planinarstvom već bave. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što je neophodno znati kako bi poduzeli prve planinarske korake. Knjiga govori o: povijesti planinarstva udrugama etici planinarstva stupnjevima i njihovoj prilagođenosti dobi i znanju planinara planinarskoj opremi planiranju izleta sigurnosti u planinama planinskim sportovima i mnogim drugim temama koje vas mogu potaknuti da i sami načinite svoje prve korake.

by admin · 16/05/2016 Da bi stigli na vrh do zalaska sunca, trebate krenuti vrlo rano i nadati se da će vrijeme biti lijepo, jer vrh je često obavijen u oblake.. 3.

Da biste uštedjeli energiju, dužinu koraka prilagodite usponu te što je on blaži, vaši koraci neka budu manji. Tempo hoda prilagodite svojim mogućnostima, a ako ste u društvu, pratite brzinu najsporijeg.

POVEZANE KNJIGE