Rukomet-priručnik za trenere..zrins

Rukomet-priručnik za trenere..zrins - Arslanagić, Abas | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arslanagić, Abas
DIMENZIJA
8,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Rukomet-priručnik za trenere..zrins.pdf
ISBN
2928740202053

OPIS

U osiromašenoj sportskoj literaturi ovo je vrlo dobrodošla knjiga. Pisana je jednostavno i razumljivo, namijenjena studentima i nastavnicima tjelesne kulture, a posebno sportskim trenerima u školovanju i trenažnom procesu mladih vratara. Njen autor je nekad najbolji svjetski rukometni vratar, a danas školovani pedagog i vrhunski rukometni stručnjak, Abas Arslanagić.

Budući da tako mnogo čitača moli za pomoć pri mršavljenju i želi naučiti kako se pomiriti s hranom i vlastitim tijelom, neka sam poglavlja namijenila kontroli težine i poremećajima prehrane. Rukometni klub Čelik iz Zenice oglasio se povodom smrti svog bivšeg trenera i rukometne legende, Banjalučanina Zlatana Saračevića, koji je sinoć, u 59. godini života, preminuo u Koprivnici nakon utakmice svog kluba Podravka Vegeta u prvenstvu Hrvatske za žene. Dok su nogometaše i trenere uspjeli zabilježiti i fotoobjektivi ispred USKOK-a, čelni ljudi prozvanih nogometnih klubova javnost su uvjeravali da o svemu ništa Zubak je koncem kolovoza prošle godine u intervju za Sportske novosti optužio bivšeg vratara svog kluba Marka Šimića za prodavanje utakmica. Tenisice za rukomet H100 muške sivo-crno-narančaste.

Priručnik sadrži šest poglavlja: uvod u medijsku i digitalnu pismenost, informacije i teme, moć slika (vizualna pismenost), audio, video i društvene mreže. Rukomet - Najčitanije. Junak plasmana na EP Zelenović za "Blic": Za Srbiju sam tu i sa slomljenim nosem.

POVEZANE KNJIGE