Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi

Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi - Sanchez Vegara, Maria Isabel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sanchez Vegara, Maria Isabel
DIMENZIJA
5,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Ada Lovelace – Mali ljudi, Veliki snovi.pdf
ISBN
7246094361299

OPIS

Knjiga iz nove i inpirativne serije Mali ljudi, VELIKI SNOVI! Ada Lovelace odrasla je u Engleskoj, u plemićkoj obitelji. Imala je bujnu maštu i dar za matematiku. Kao odrasla radila je sa slavnim izumiteljem Charlesom Babbageom na jednom od najranijih modela računala. Tako je Ada postala prva programerka na svijetu. Na kraju ove inspirativne priče o njezinu životu, pronaći ćete životopis s obiljem podataka i fotografija.

Tako je Ada postala prva programerka na svijetu. Na kraju ove inspirativne priče o njenom životu, pronaći ćete ... Knjiga iz nove i inpirativne serije Mali ljudi, VELIKI SNOVI! Ada Lovelace odrasla je u Engleskoj, u plemićkoj obitelji.

- Lokacija: Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica Zagreb : Školska knjiga, 2020. - Lokacija: Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica Knjiga iz nove i inpirativne serije Mali ljudi, VELIKI SNOVI! Ada Lovelace odrasla je u Engleskoj, u plemićkoj obitelji.

POVEZANE KNJIGE