Kreativni kutak- priručnik za male i velike kreativce

Kreativni kutak- priručnik za male i velike kreativce - Jurin, Maja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurin, Maja
DIMENZIJA
3,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreativni kutak- priručnik za male i velike kreativce.pdf
ISBN
1123894497321

OPIS

Mali i veliki kreativci! Zakoračite u svijet mašte i dobre volje s novim priručnikom izniklim u Kreativnom kutku Maje Jurin! “MIJESIMO,TAPKAMO, ŠLJAPKAMO, GLAČAMO, ISPITUJEMO, DODAJEMO, ODUZIMAMO, ZAPISUJEMO…” KREATIVNI KUTAK PRIRUČNIK JE ZBOG KOJEG ĆETE SE OSJEĆATI SUPER. OSIM ŠTO ĆETE RECIKLIRATI I SAMIM TIME ČUVATI OKOLIŠ, BIT ĆETE PONOSNI NA SVOJIH RUKU (REMEK-)DJELA. IZAZOVI PREDSTAVLJENI U PRIRUČNIKU OBJAŠNJENI SU JEDNOSTAVNIM RJEČNIKOM I PREKRASNIM FOTOGRAFIJAMA, PA VAM NEĆE BITI KOMPLICIRANO PRATITI KORAKE IZRADE. BAZA SVIH NAŠIH ZADATAKA MATERIJAL JE IZ SVAKODNEVNOG ŽIVOTA. UKOLIKO SE DOGODI DA NEŠTO NEMATE PRI RUCI, UVIJEK MOŽETE NAĆI ODGOVARAJUĆU ZAMJENU. JEDNOSTAVNO JE BITI KREATIVAN I ZABAVLJATI SE SVIME ŠTO NAS OKRUŽUJE. POKUŠAJTE STVARI OKO SEBE GLEDATI OČIMA DJETETA. POZIVAMO VAS NA KREATIVNO IGRANJE, ZAVIRITE U NAŠ I VAŠ KREATIVNI KUTAK! Svi mi, kada odrastemo, nekako zaboravimo kako smo jednostavni bili kao djeca. Naravno, na to nas natjera život, okolnosti, situacije. Ipak, kad dobijemo svoju djecu, ona nas podsjete kako je život zapravo lijep. Jednostavan. Dragocjen. Kako je super uživati u sitnicama.

Ovo je priručnik pomoću kojeg ćete reciklirati i osjećati se super zbog toga, a usput ćete stvoriti neka neobična i svoja umjetnička djela. kreativni kutak-priruČnik za male i velike kreativce kreativni kutak-priruČnik za male i velike ... kreativni kutak-priruČnik za male i velike kreativce kreativni ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Zimski kreativni kutak autora Jurin, Maja.

Naravno, nipošto nemojte ... Kreativni kutak za hobiste i umjetnike ... Hobby Art Centar Chemaco započeo je s radom 1995.

POVEZANE KNJIGE