Moja sestra,serijski ubojica

Moja sestra,serijski ubojica - Braithwaite, Oyinkan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Braithwaite, Oyinkan
DIMENZIJA
3,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja sestra,serijski ubojica.pdf
ISBN
1938694236440

OPIS

Mala, crnohumorna bomba od romana o Nigerijki čija mlađa sestra ima vrlo nezgodnu naviku… ubija svoje dečke… Korede je ogorčena. Kako i ne bi? Njezina mlađa i ljepša sestra Ayoola mami pažnju gdje god da se pojavi – miljenica je obitelji, svi je obožavaju, a pogotovo muškarci koji su za nju potrošna roba. Upravo je smaknula već trećeg u nizu. I nije ju briga jer zna da se može pouzdati u stariju sestru. Korede, medicinska sestra, najbolje zna kako ukloniti svaki trag krvi, ima automobil s dovoljno velikim prtljažnikom da se u njega sakrije tijelo i beskrajno je odana mlađoj sestri koju uspješno odvraća od objavljivanja veselih slika na Instagramu kad bi zapravo trebala oplakivati “nestanak” svog dečka. Ali Korede je već dugo zaljubljena u brižnog, naočitog liječnika s kojim radi u bolnici, i sanja o danu kad će on napokon shvatiti da je upravo ona djevojka kakva mu treba. Kad se on počne viđati s Ayoolom, morat će odlučiti na čiju će se stranu prikloniti te koliko je daleko spremna ići da zaštiti ono što je izabrala – muškarca ili sestru…

MultiPlusCard bodovi 49. Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 10 radnih dana.

No kako se približava dan suđenja njezinoj majci, tajne iz Millyne prošlosti neće joj dati spavati. Roman "Moja sestra, serijski ubojica" iz pera nagrađivane nigerijske spisateljice Oyinkan Braithwaite mala je, crnohumorna bomba od romana o Nigerijki čija mlađa sestra ima vrlo nezgodnu naviku - ubija svoje dečke. Nova knjiška poslastica, nakladničke kuće Znanje, dobitnica je nagrade LA Timesa za najbolji krimić i finalistica nekoliko nagrada među kojima su glasoviti Booker i nagrada ... Mala, crnohumorna bomba od romana o Nigerijki čija mlađa sestra ima vrlo nezgodnu naviku… ubija svoje dečke... Stoga ne čudi što je mlada nigerijska autorica Oyinkan Braithwaite 2018.

POVEZANE KNJIGE