Pušenje kako i zašto zauvijek prestati

Pušenje kako i zašto zauvijek prestati - Daniels, G.M. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daniels, G.M.
DIMENZIJA
7,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Pušenje kako i zašto zauvijek prestati.pdf
ISBN
5171852904241

OPIS

• Već dvadeset minuta poslije zadnje cigarete smanjuje vam se krvni tlak i brzina otkucaja srca, a tjelesna temperatura u rukama i nogama povećava se na normalnu razinu. • U roku od 24 sata razina ugljičnog monoksida u krvi pada na normalu, a kisik koji se prenosi krvlju se povećava. Smanjuje se rizik od srčanog udara. • Za 48 sati nervni se završeci u nosu počinju regenerirati, te se povećavaju osjeti okusa i mirisa. Lakše ćete disati, mada možete opaziti da vam se neko vrijeme kašalj pogoršao, jer se funkcija pluća vraća na normalu, a pluća vam se oslobađaju toksina od pušenja, l vi se oslobađate prljavštine, smrada, neugodnosti, izdatka i ovisnosti o pušenju cigareta.

Faza razmatranja. Sada više ne mislite, već znate da trebate prestati s lošom navikom, ali još uvijek ne poduzimate ništa konkretno.

Ovo je 5 razloga zašto trebate zauvijek prestati piti gazirana pića. Ime i prezime pošiljaoca: E-mail adresa primatelja: Pošalji.

POVEZANE KNJIGE