Glava u balunu

Glava u balunu - Pisac,Serezlija,Ana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pisac,Serezlija,Ana
DIMENZIJA
4,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Glava u balunu.pdf
ISBN
4869600680659

OPIS

Glava u balunuRoman “Glava u balunu” govori o djeci koja duboko proživljavaju odsutnost očinske figure. Priča je to o dječačkom prkosu koji jedanaestogodišnjaka odvlači na ulicu, ali i o iskonskoj čežnji za čistim, neporočnim djetinjstvom koje se događa onda kada se brod vrati u luku, odnosno kada se dijete vrati pod siguran krov pridržan jakim stupovima – ocem i majkom. Osim toga roman će nas podsjetiti na to koliko vrijedi pravo prijateljstvo te kako se istinski može voljeti balun.

Međutim, kriza se nastavlja glava u balunu, a-a-a, di si ti stojin na kantunu glava u balunu, a-a-a, di si ti Ref. Mala, mala, mala lipa moja mala je, u-u-u mala, mala, mala lipa moja mala je Ja zbog tebe sizim toliko te volim, a-a-a, di si ti ja zbog tebe sizim toliko te volim, a-a-a, di si ti Ref.

Priča je to o dječačkom prkosu koji jedanaestogodišnjaka odvlači na ulicu, ali i o iskonskoj čežnji za čistim, neporočnim djetinjstvom koje se događa onda kada se brod vrati u luku, odnosno kada se dijete vrati pod siguran krov pridržan jakim stupovima - ocem i majkom. glava u balunu, a-a-a, di si ti stojin na kantunu glava u balunu, a-a-a, di si ti Ref. Mala, mala, mala lipa moja mala je, u-u-u mala, mala, mala lipa moja mala je Ja zbog tebe sizim toliko te volim, a-a-a, di si ti ja zbog tebe sizim toliko te volim, a-a-a, di si ti Ref.

POVEZANE KNJIGE