Moji krzneni superjunaci

Moji krzneni superjunaci - Buđanovac,Nebojša | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buđanovac,Nebojša
DIMENZIJA
10,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji krzneni superjunaci.pdf
ISBN
8446429372233

OPIS

Knjiga govori o psima koje sam imao prilike upoznati i s njima dijeliti život. Za mene, psi su najplemenitija stvorenja na ovom svijetu. Cijeli život radim s ljudima, i što više radim s ljudima, to više volim pse. Kao i ljudi, i psi se međusobno razlikuju do nevjerojatnih razmjera. Zato i priče koje ćete pročitati opisuju posve različite karaktere i sudbine pasa. U svakom slučaju, uvjeravam vas u jedno – sve priče iz ove knjige istinite su. Čak i one koje zvuče nevjerojatno i izmišljeno. Svi ključni elementi ovih priča istiniti su. Neki od tih pasa ispisali su zaista duge i nevjerojatne priče, neki puno kraće, ali odlučio sam spomenuti ih sve – barem ih spomenuti. Moji dlakavi superheroji zaslužili su to.

Više o Anti pročitajte u intervjuu. LJUDI KOJI SU PRAVI ŽIVUĆI SUPERJUNACI: Njihove moći kao da su pobjegle sa stranica stripa. Foto: Screenshot Autor: Webcafe.hr 06.11.2016.

18,38 knjiga nije dostupna Obavijesti me. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

POVEZANE KNJIGE