Ostaci sadašnjosti

Ostaci sadašnjosti - Weber Damjanić, Karmen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weber Damjanić, Karmen
DIMENZIJA
12,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostaci sadašnjosti.pdf
ISBN
2292336810095

OPIS

Ostaci sadašnjosti Koliko nam iznenađenja može donijeti život! U ovoj knjizi susreće se i isprepleće mnogo ljudskih priča i mnogo života; ne samo tri! Različiti poput prstiju na ruci, a opet jednako toliko isti,kroje oni,poput čipke, svoje zajedničko predivo, ne znajući uvijek što čine i koliko djeluju jedni na druge. Treći roman Karmen Weber Damjanić iznimno je slojevita priča ispričana preko triju linija, triju žena koje se ne poznaju, ali čiji se putovi u jednom trenutku ukrštaju i prepleću. Priča je to o različitim životnim putovima, ali i o traženju istoga cilja – ljubavi, primarno prema sebi, tj. prihvaćanju sebe, a onda i o ljubavi prema drugome.

| četvrtak Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle Treći roman Karmen Weber Damjanić iznimno je slojevita priča ispričana preko triju linija, triju žena koje se ne poznaju, ali čiji se putovi u jednom trenutku ukrštaju i prepleću. Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Ostaci sadašnjosti. Preporuči knjigu prijateljima.

diktator, posmrtni ostaci, španjolska, Komentari. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu.

POVEZANE KNJIGE