Zamolite svoje anđele

Zamolite svoje anđele - Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew
DIMENZIJA
3,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Zamolite svoje anđele.pdf
ISBN
2720301661873

OPIS

Zamolite svoje anđele Mnoge knjige govore o susretima ljudi i anđela. Brojne su i one koje govore o povijesti anđela, o njihovom prisustvu u slikarstvu i književnosti. Ova je knjiga drugačija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima. Anđeli su oduvijek s nama, prisutni su u svakoj kulturi i u mnogim religijama. Knjiga “Zamolite svoje anđele” živo bilježi kako nam se anđeli danas približavaju na sasvim novi način, povezujući naš fizički svijet sa svojom čistom duhovnom energijom. Autori nam kroz vlastita iskustva vođenja anđeoskih radionica i povijesne zapise pokazuju kako se uz anđeosku pomoć možemo povezati s vlastitim unutarnjim svijetom i ostvariti naše ciljeve, bez obzira radi li se o boljim odnosima, iscjeljivanju ili o odvikavanju od raznih ovisnosti. Da biste se lakše povezali s anđeoskim energetskim poljem i da biste se družili i razgovarali sa svojim anđelima, naučit ćete pet jednostavnih koraka procesa Milost te razne vježbe, meditacije i vizualizacije. Ovaj će vas dragi vodič upoznati s duhovitošću, mudrošću i toplim prijateljstvom koje proizlazi iz druženja s anđelima, jer oni su ulaz u Božansko u nama samima.

Anđeli su oduvijek s nama, prisutni su u svakoj kulturi i u mnogim religijama. Zamolite svoje anđele. 29.04.2007., nedjelja.

MARC zapis - ID: 10435 ... Vjerujete li u anđele? Jeste li se već zbližili sa svojim nevidljivom pomagačima? Koristite li svakodnevno njihovu pomoć? Anđeli su ovdje, svuda oko nas i čekaju da ih zamolite da vam život učine lakšim.Ako još niste otkrili koliko je čudotvorna i blagotvorna njihova pomoć, pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo ih zajednički otkrivati i s njima se družiti se i zbližavati. Zamolite svoje anđele! Danas sam se ipak odlučila napisati post. Al ja nemam baš puno tema koje me osobito zanimaju ali ima jedna koja me zanima odkad znam za sebe.

POVEZANE KNJIGE