Zemljani znakovi

Zemljani znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljani znakovi.pdf
ISBN
6912127378968

OPIS

Zemljani znakovi Govorimo o stijenama. Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova (Bik, Djevica i Jarac). Jednom kad se odluče oni su poput stijena koje se ne mogu pomaknuti bez velikih napora. Praktični, strpljivi, razumni i uporni su ovi znakovi. Ako želite biti sigurni da će projekt biti završen i da će biti ispravno završen tada potražite zemljani znak. Oni će se držati uz njega sve do samog kraja. Nisu baš za spontanost i fleksibilnost (to ostavljamo za zračne znakove). Nisu osjetljivi kao vodeni znakovi no zemljani znakovi su ipak svjesni potreba i često žele služiti drugima. Oni ne pate za pozornošću. Ako nešto može biti učinjeno, zemljani znakovi će to učiniti bez potrebe za priznanjem.

Svaki modalitet potom se dijeli na četiri elementa - zračni, zemljani, vodeni i vatreni. Modaliteti su povezani s godišnjim dobima.

Zemljani znakovi mogu postati materijalisti ili previše popustljivi zajedno. U kineskom zodijaku smjenjuju se pozitivni i negativni znakovi. Pozitivni yang muški znakovi su Štakor, Tigar, Zmaj, Konj, Majmun i Pas, a negativni, yin ženski su Bivol, Zec, Zmija, Koza, Pijetao i Vepar. Zemljani znakovi češće od drugih depresiju osjećaju na razini tijela - kao velik umor, tromost i sporost.

POVEZANE KNJIGE