Čovjek od kestena

Čovjek od kestena - Sveistrup, Soren | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sveistrup, Soren
DIMENZIJA
10,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek od kestena.pdf
ISBN
2521995733994

OPIS

Čovjek od kestena AKO STE PRONAŠLI FIGURICU, NEMATE ŠANSE. ON DOLAZI PO VAS. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica. Istražitelji dolaze do zastrašujućeg otkrića – na svakoj od tih figurica nalazi se otisak prsta djevojčice za koju znaju da je lani oteta i ubijena. Puka slučajnost ili se psihopat poigrava s njima? I dok se trude razriješiti jezivu enigmu, policijski istražitelji ne mogu se dogovoriti što im je činiti. Gube se i sapliću. Vremena je malo, povjerenja još manje… Znaju samo da je stravična igra ovog ubojice daleko od gotove. I da… nitko više nije siguran.

Upravo se zbog toga od plodova kestena proizvodi i brašno koje se u proizvodnji peciva kombinira s brašnom ... S početkom jeseni, gradskim ulicama širi se zamamni miris kojem rijetki mogu odoljeti, a to je miris pečenih ili kuhanih kestena, jednog od prepoznatljivih simbola jeseni. Razlikujemo divlji i pitomi kesten, a fra Juro Marcinkovic u novoj emisiji donosi vam zlata vrijedne savjete kako oba kestena koristiti u ljekovite svrhe. UZGOJ I NJEGA: Kestenu odgovaraju bogata i duboka tla, blago kisele reakcije (ph 5.5 do 6.5).

On već dolazi po vas. Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene.

POVEZANE KNJIGE