Djeca Dine

Djeca Dine - Herbert, Frank | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herbert, Frank
DIMENZIJA
3,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca Dine.pdf
ISBN
5865098047016

OPIS

Djeca Dine KNJIGE KRONIKA DINE FRANKA HERBERTA, PRODANE U MILIJUNIMA PRIMJERAKA DILJEM SVIJETA, PREDSTAVLJAJU JEDNO OD NAJVEĆIH DOSTIGNUĆA LJUDSKE MAŠTE. Pustinjski planet postao je zelen i plodan. Životvornoga začina sada ima u izobilju. Devetogodišnji blizanci kraljevske loze, nasljednici očevih nadnaravnih moći, pripremaju se za ulogu Mesija. No, ima onih koji smatraju da imperiju ne trebaju Mesije…

Devetogodišnji blizanci kraljevske loze, nasljednici očevih nadnaravnih moći, pripremaju se za ulogu Mesija. 129,00 kn. Dino Merlin je jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, ali svoj porodični život vješto čuva od javnosti.

No, ima onih koji smatraju da imperiju ne trebaju Mesije… Treća knjiga u serijalu Kronika Dine Franka Herberta, Djeca Dine u izdanju Egmonta u mekom uvezu s klapnama... Pustinjski planet postao je zelen i plodan.

POVEZANE KNJIGE