Farma

Farma - Ramos, Joanne | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramos, Joanne
DIMENZIJA
6,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Farma.pdf
ISBN
8469608293439

OPIS

Farma Postoji to jedno luksuzno mjesto na kojem ne nedostaje povlastica; organski obroci, osobni fitnes treneri, odjeća od kašmira, svakodnevne masaže – sve redom besplatno. Ne samo to, da biste ovdje boravili, masno vam se plaća – više nego ste ikada mogli sanjati. U čemu je kvaka? Devet mjeseci nije vam dopušteno napuštati posjed, svaki se vaš pokret prati, a vi nemate nikakav doticaj sa svojim (bivšim) životom. Sve su vam snage usmjerene “proizvodnji” savršene bebe. Za nekog drugog. Nekog bogatog. Jane, imigrantica s Filipina, u očajničkoj je potrazi za boljom budućnošću kad pristane biti “nositeljicom” u Zlatnim hrastovima – objektu znanom kao Farma, kako je zovu njezine štićenice. No, trudna, krhka, shrvana brigom za svoju obitelj, Jane je odlučna povezati se s vanjskim svijetom, odnosno životom koji je prije vodila. Ako, međutim, napusti Farmu, izgubit će obećani novac koji bi joj se trebao isplatiti kad rodi dijete. Provokativan i dirljiv, Farma je roman koji opčinjava, djelo koje će nepovratno poljuljati naša uvjerenja o majčinstvu, novcu i moralnom kompasu, djelo koje otvoreno progovara o kompromisima na koje su žene prisiljene kako bi osigurale svoju budućnost i budućnost onih koje vole. Prijevod potpisuje Ljiljana Novković.

Daartoe biedt het (aspirant) artsen praktijkgerichte en beslissingsondersteunende informatie over geneesmiddelen en hun toepassingen. Onder gepast gebruik van geneesmiddelen wordt verstaan: farmacotherapie die in medisch opzicht optimaal en vervolgens het meest economisch is.

Call us at (503) 206-4357 Farmasi offers you a great business opportunity, where you can save when you purchase, earn more when you sell it, and earn more by building your own team. Zagrebački kuhar Tomislav Pavlović (38) pobijedio je u showu "Farma More i Maslina" nakon što se u finalu našao s Dorom Adanić i Princeom Waleom Soniyikijem.. Vezani članci Pobjednik "Farme" iznenadio suprugu: ˝Ja njoj nisam javio da smo gotovi, samo sam banuo na vrata" Tužne životne priče, ljubavne iskre koje su frcale, ali i borba za život, prisjetite se trenutaka koji su ... KING CROSS Farma TC King Cross,Škorpikova 34 [email protected] tel: 01/5604063 Radno vrijeme: pon - sub od 9-21 Nedjelja: 9-20 L'inserimento dell'indirizzo email nel campo di registrazione indica la volontà di accettare la ricezione di messaggi e news da parte del portale e di autorizzare il trattamento dei dati personali ai sensi della legge n.675/96 e dell'articolo n.7 del Decreto Legislativo del 30/06/2003 n.196 Farma je reality show koji se u Hrvatskoj prikazivao na Novoj TV.U emisiji se kandidati isključuju iz vanjskog svijeta na 3 mjeseca i sele na farmu.

POVEZANE KNJIGE