Hrvati Bosne i Hercegovine

Hrvati Bosne i Hercegovine - Škarica, Matej | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škarica, Matej
DIMENZIJA
6,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvati Bosne i Hercegovine.pdf
ISBN
3923686246670

OPIS

Hrvati Bosne i Hercegovine Naslijeđe i izazovi budućnostiKnjiga se bavi identitetom Bosne i Hercegovine, s posebnim naglaskom na položaj i identitet Hrvata u toj državi tijekom povijesti i sadašnjosti, a i s izgledima za budućnost. Popunjava prazninu po pitanju identiteta i baštine bosanskohercegovačkih Hrvata te je važan doprinos razumijevanju povijesti, ali i sadašnjosti Bosne i Hercegovine te uloge i doprinosa Hrvata u njoj. Utemeljena je na činjenicama i terenskom istraživanju, pisana je na iznimno pitak i zanimljiv način te može poslužiti kao literatura u nastavi, ali i kao atraktivno djelo za širu javnost.

godine, Hrvati su činili većinu u većini kotareva koji su nalazili na teritorijama koji su 1939. godine ušli u Banovinu Hrvatsku.

Željku Komšiću i antibosanskom bloku, koji se prozvao probosanskim, zadnjih 20 godina je cilj promijeniti svrhu i bit postojanja Bosne i Hercegovine. Hrvati iz Bosne i Hercegovine, Mostar. Sviđa mi se: 1,6 tis.

POVEZANE KNJIGE