I onda se dogodilo

I onda se dogodilo - Kušec, Ksenija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Ksenija
DIMENZIJA
9,84 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se dogodilo.pdf
ISBN
1955211991866

OPIS

I onda se dogodilo Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno. Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu. Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

KAD JE beskućnik João Coelho Guimarães iz Brazila odbio hranu i umjesto toga zamolio britvu da se obrije, nije ni slutio da će to biti trenutak koji će mu promijeniti život. ... [VIDEO] Jeste li ikad vidjeli Zlatana Ibrahimovića pod tremom? I to se dogodilo, ali njegov pjevački nastup u duetu sa Sinišom Mihajlovićem zaslužuje pljesak.

2020. KAD JE beskućnik João Coelho Guimarães iz Brazila odbio hranu i umjesto toga zamolio britvu da se obrije, nije ni slutio da će to biti trenutak koji će mu promijeniti život.

POVEZANE KNJIGE