Kao stranci

Kao stranci - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao stranci.pdf
ISBN
7254327502938

OPIS

Kao stranci Kao stranci četvrti je roman iz serije o obitelji Revenel. Žena ispred svog vremena Doktorica Garrett Gibson, jedina liječnica u Engleskoj, odvažna je i neovisna poput muškarca — zašto onda ne bi i uživala kao muškarac? Ipak, do sada nije bila u iskušenju upustiti se u aferu. Ethan Ransom, bivši detektiv Scotland Yarda, galantan je koliko i tajnovit. Slovi za plaćenog ubojicu, a kome je zapravo odan nitko ne zna. Jedne uzbudljive noći prepuste se snažnoj međusobnoj privlačnosti prije nego što ponovno postanu stranci. Čovjek koji ne slijedi pravila Ethana ugledno društvo pretjerano ne zanima, no hrabra i lijepa Garrett ga je očarala. Unatoč dogovoru da se nakon nevjerojatne noći koju su proveli zajedno više neće nalaziti, ona biva uvučena u njegov najopasniji zadatak do sada. Kada stvari ne krenu po planu, Garrett je primorana pokazati i zadnji atom hrabrosti da spasi Ethana. Dok se suočavaju s prijetnjom izdaje i vladine zavjere, Ethan je spreman preuzeti bilo kakav rizik u ime ljubavi najneobičnije žene koju je ikada upoznao.

Doktorica Garrett Gibson, jedina liječnica u Engleskoj, odvažna je i neovisna poput muškarca - zašto onda ne bi i uživala kao muškarac? Ipak, do sada nije bila u iskušenju upustiti se u aferu. Kao stranci - Kao stranci četvrti je roman iz serije o obitelji Revenel. Žena ispred svog vremena.

Četvrta knjiga serijala o porodici Revenel. Garrett Gibson je jedina doktorka u celoj Engleskoj.

POVEZANE KNJIGE