Matovilka

Matovilka Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Matovilka.pdf
ISBN
6564227647093

OPIS

Matovilka Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o Matovilki dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Personalizirane rukotvorine, handmade igračke i artikli za djecu i odrasle od eko matrijala. Matovilka je predstava koja donosi sreću, igru i veselje za predškolski i školski uzrast uz bitnu pouku ljubavi, upornosti i nesebičnosti. Kroz okvir «kazališnih moljaca», ona donosi tu lektiru doslovno u školske klupe.

Koncipirana je kao igra Učitelja i troje učenika (Moljci) koji kroz igru, glumu i nadasve kreativnost zamišljenog prostora uče koliko je zabavno čitati. Premijera predstave 'Matovilka' autorskog dvojca Petre Radin i Igora Šeregija, koja je održana u nedjelju, 21. veljače u Opatiji, u kazalištu Gervais, u izvedbi Kazališnih moljaca iz Tvornice lutaka donijela je mnogima veselje i smijeh u ovim pandemijskim vremenima.

POVEZANE KNJIGE