Palčica

Palčica - Andersen, Hans Christian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andersen, Hans Christian
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Palčica.pdf
ISBN
3519180737030

OPIS

Palčica Hans Christian Andersen Prekrasna i nježna, Palčica je izrasla iz zrna ječma i silne želje jedne nepoznate žene. Sićušnoj je djevojci bajkoviti svijet priredio razna iznenađenja, nedaće i izazove. Bila je zarobljena među žabama, zgrabio ju je hrušt i udomila poljska mišica. Na tom putu pronašla je brojne saveznike – ribe, leptira i predivnu pticu, a svojom je upornošću dokazala da je srčanost daleko vrjednija od fizičke veličine. Klasičnu priču najvećeg pripovjedača bajki svih vremena, Hansa Christiana Andersena, svojim je osobitim stilom ilustrirala poznata hrvatska ilustratorica Marsela Hajdinjak, a s danskoga preveo Ludwig Bauer.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu PALČICA. Palčica u autobusu promet makarske. 5.

I tako… „Zbogom", reče lasta, a Palčica se suznih očiju vrati u Mišicin stan. Palčica je malena djevojčica koja je nastala na jedan atipičan način. Ona je izrasla iz sjemena.

POVEZANE KNJIGE