Posljednje što mi je rekla

Posljednje što mi je rekla - Green, Linda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
4,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje što mi je rekla.pdf
ISBN
4274536770879

OPIS

Posljednje što mi je rekla ČAK I NAJDUBLJE ZAKOPANE TAJNE ZNAJU PRONAĆI SVOJ PUT NA POVRŠINU. Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

Njezina nova uspješnica Posljednje što mi je rekla drugi je njezin naslov preveden na hrvatski jezik. Roman je s engleskoga preveo Marin Popović. POSLJEDNJE ŠTO MI JE REKLA << PRETHODNI.

Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene.

POVEZANE KNJIGE