Slom

Slom - Hanff Korelitz, Jean | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanff Korelitz, Jean
DIMENZIJA
5,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Slom.pdf
ISBN
7542368924586

OPIS

Slom Roman koji su autori serije Male laži adaptirali u originalnu HBO-ovu seriju s Nicole Kidman, Hughom Grantom i Donaldom Sutherlandom u glavnim ulogama. Grace Reinhart Sachs psihoterapeutkinja je koja živi sređenim životom u visokim krugovima New Yorka. Odana je svom mužu, dječjem onkologu, njihovu sinu Henryju i pacijentima za koje se skrbi u vlastitoj ordinaciji. Njezini su dani ispunjeni poznatim ritualima: živi u istom stanu na Manhattanu u kojem je odrasla i svako jutro šalje Henryja u istu elitnu školu koju je i sama pohađala. Bogato terapeutsko iskustvo pokazalo joj je koliko žene zavaravaju same sebe u vezama i brakovima te Grace piše knjigu naslova Trebala si znati, u kojoj upozorava žene da bolje slušaju svoju intuiciju na početku veze. No, nekoliko tjedana prije izlaska knjige u njezinu se životu otvara ponor: jedna nasilna smrt, muž koji je nestao bez traga i neprekidni lanac zastrašujućih spoznaja. U jeku sve većeg javnog skandala, zgrožena činjenicom da je i sama pala u zamku protiv koje se borila čitav svoj profesionalni život, Grace mora do temelja srušiti svoj dotadašnji svijet i za sebe i svog sina sagraditi novi život.

Autorica je romana Slom (prvotno objavljen pod naslovom You Should Have Known/Trebala si znati), prema kojem je snimljena originalna HBO-ova serija istog naziva, zatim romana Admission (Odbijeno, primljeno), koji je 2013. godine adaptiran u film s Tinom Fey i ... Stream Tracks and Playlists from slom on your desktop or mobile device.

Moj izbor Moj izbor Trailer Ocjena: 4.7 /5 (6434) Više od ... Slom - Pratimo bogatu, uspješnu obitelj čiji se naizgled savršeni život okrene naopačke - Pogledajte video i opis za seriju Slom (The Undoing) Scenarist David E. Kelley („Male laži") i redateljica Susanne Bier („Noćni upravitelj") donose šestodijelnu limitiranu seriju SLOM koja prati uspješnu terapeutkinju Grace Fraser (Nicole Kidman), njezina supruga Jonathana (Hugh Grant) i njihova mladog sina (Noah Jupe) koji pohađa elitnu privatnu školu u New Yorku. Slom - Mladi odvjetnik suočava se sa genijalnim protivnikom - Pogledajte video i opis za film Slom (Fracture) اهلا بيكم فى قناتى المتواضعة بنزل فيها لعبة roblox مغامرات وتحديات وسباقات لو كنت من عشاق لعبة روبلوكس اشترك ... Slom (The Undoing), HBO (26.

POVEZANE KNJIGE