Istinski trenuci

Istinski trenuci - De Angelis, Barbara | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
3,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinski trenuci.pdf
ISBN
1704000139784

OPIS

Obuzme li vas ikad osjećaj da u vašem životu još uvijek nešto nedostaje, bez obzira na sve što ste postigli i ostvarili? Imate li vi i vaš partner ponekad osjećaj da ste više sustanari nego ljubavnici? Čini li vam se da ste toliko obuzeti radom, brigom za obitelj i nastojanjem da sve bude na svom mjestu da nemate ni vremena ni energije za uživanje u životu u onoj mjeri u kojoj biste, svjesni ste, u njemu trebali uživati. Ako je tako – ovo je knjiga za vas. Krećete na putovanje koje će vam omogućiti da osvijestite istinske trenutke i uživate u svakodnevnim sitnicama.

Kada se povežemo s dubljim dijelovima sebe tada smo u stanju iz točke mira promatrati sve ono što se događa oko nas. Istinski mir je stanje našeg bića i prihvaćanje svega što postoji iz stanja ljubavi. Ova stranica posljednji je put uređivana 23.

3. TRENUCI PRIJE NJEZINE SMRTI Otkriven odnos Charlesa i princeze Diane 0 Dijeli vijest Dijeli na facebook Dijeli na twitter Dijeli na viber Dijeli na mail . ...

POVEZANE KNJIGE