Izrada talismana

Izrada talismana - Havens, Nigel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Izrada talismana.pdf
ISBN
8238125081311

OPIS

Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman. Umijeće izrađivanja kultnih predmeta staro je barem 40.000 go,dina. Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na zadovoljavanje potreba za hranom i množenjem, već je u njemu potražio čaroliju. Tražeći je shvatio da nužno mora postati kreativan. Odlukom da to postane nametnuo je sebi možda i ne znajući odgovornu ulogu bića koje će jednom možda morati zagospodariti univerzumom.

Voditeljica radionice Jadranka Rabac. Vrlo često se dogodi da se uz veliki trud i želju u nekim segmentima jednostavno ne postižemo rezultate , nakon toga dolazi do gubitka volje i na kraju do odustajanja .Borba s vjetrenjačama zapravo znači da je došlo do blokade u određenom području . IZRADA TALISMANA Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman.

Papir je jedan od nosioca kontakta duhovnog i materijalnog, tj. sigil ili pečat.

POVEZANE KNJIGE