Lagano i egzotično

Lagano i egzotično - Lakshmi, Padma | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lakshmi, Padma
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Lagano i egzotično.pdf
ISBN
9350656734131

OPIS

Kuharica Padme Lakshmi ”Lagano i egzotično: nemasna jela sa svih strana svijeta”, zbirka je uzbuđujuće jednostavnih recepata koja nudi uvid u izvrsna i raznolika jela na koje je autorica nailazila na nekima od svojih mnogobrojnih putovanja po Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Maroku, Indiji i azijskim zemljama. Nastala kao dio popularnog TV serijala ”The Melting Pot”, koji je bio prikazivan na ”Food Network”, Lagano i egzotično je zapravo originalan spoj kuharice, autobiografske proze i putopisnih iskustava. Recepti Padme Lakshmi laki su za pripremu (gotovi za manje od trideset minuta) i detaljno nutricionistički opisani. Opis ove knjige mogao bi stati u tri riječi: brzo, zdravo i ukusno. Padma Lakshmi je, kao što je poznato, glumica, TV zvijezda, manekenka i supruga Salmana Rushdija, a njena kuharica – složili su se gastronomski kritičari – donosi novi pogled na predodžbe o orijentalnoj ishrani. Kuharica ”Lagano i egzotično: nemasna jela sa svih strana svijeta” je godine 1999. na ”Versailles World Cookbook Fair” dobila prvu nagradu za najbolju knjigu.

Slatko i dozvoljeno: 3 zdrava recepta za uživanje u slatkome! 6. Nikolina Dianeževi ... Priprema: Pirjajte na malo ulja naribane đumbir, češnjak, čili i ljutiku dok ne omekšaju.

Ovaj je album prvo diskografsko pojavljivanje grupe Cubismo.Cubismo je zastupljen s dvije pjesme. Ostali izvođači na albumu su Flexible Frame s dvije pjesme, Mayales s dvije pjesme, Con Fusion s dvije pjesme, High Class Family s dvije pjesme i The Bastardz s dvije pjesme. Osim poziranjem za razne naslovnice, Padma je napisala kuharicu "Lagano i egzotično" s podnaslovom "Nemasna jela sa svih strana svijeta" što je poprilično kontradiktorno s obzirom da je nakon toga reklamirala sočni hamburger za jedan lanac nezdrave hrane. Padma Lakshmi : LAGANO I EGZOTIČNO Nemasna jela sa svih strana svijeta Meki uvez, 118 str. Kuharica Padme Lakshmi ''Lagano i egzotično: nemasna jela sa svih strana svijeta'', zbirka je uzbuđujuće jednostavnih recepata koja nudi uvid u izvrsna i raznolika jela na koje je autorica nailazil... Paket od dvije knjige: Metabolički plan i knjiga Lagano i egzotično.

POVEZANE KNJIGE