Radio Siga

Radio Siga - Vidak,Ivan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vidak,Ivan
DIMENZIJA
12,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Radio Siga.pdf
ISBN
8926411624778

OPIS

Radio Siga U bačkom mjestu Siga rodio se i živio Kalman Gubica, mjesni dobošar kojem je od četrnaeste godine povjeren zadatak da na dvanaest seoskih križanja svakodnevno čita novosti iz zemlje i svijeta. No, nakon što uoči Drugog svjetskog rata preživi udar munje suočit će se s posljedicama i okolnostima kakve nije mogao ni sanjati… U Vidakovom svijetu električnog magičnog realizma, jedna lokalna pripovijest i njezin historijski resantiman poprimaju čudnovata obilježja, a njezin se glavni junak, u specifičnoj deklinaciji života, opire najraznovrsnijim diktatima… Ivan Vidak rođen je u Somboru 1981. godine. Diplomirao je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dosad je objavio zbirku priča Ugljik na suncu (2015.). Živi i radi u Zagrebu.

Dodaj u košaricu Ivan Vidak Radio Siga 135,00 kn . Količina.

Se Liga na Rádio Siga... Uma nova opção para um futuro chamado hoje www.radiosiga.net Écoutez Fip en ligne, le direct et les webradios.

POVEZANE KNJIGE